L’Ajuntament col·labora en la 4a edició del Gralles Experience i el 2n Concurs de Pintura Ràpida

FOTO CONCURS PINTURES LA BISBAL 2016

El Mas de les Gralles tira endavant, per quart any consecutiu, el Gralles Experience, una iniciativa que marida la música, l’art i la gastronomia en una masia del segle XVIII propietat de Juan Jesús Espina, col·leccionista d’art i organitzador de l’esdeveniment.

Els dies 2 i 3 de juny la Bisbal acollirà diverses activitats relacionades amb el món de l’art que compten amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès. D’una banda, dissabte dia 2 de juny, el Mas de les Gralles albergarà diverses activitats adreçades als artistes i els seus acompanyants. A partir de les 20h obrirà les seves portes a tothom i el públic podrà gaudir de l’Exposició Gralles Experience 2018, que comptarà amb la participació d’artistes d’arreu del món; música en directe amb el cantautor Sergi Blanch i el duet Essencia i un sopar a base d’amanides, coques enramades i postres. El preu per gaudir d’aquestes activitats serà de 25€ i s’haurà d’abonar a l’accés al recinte.

El dia 3 de juny, de 9 a 14h, una seixantena de pintors d’arreu de l’Estat Espanyol participaran al Concurs de Pintura Ràpida a l’aire lliure. Els bisbalencs i les bisbalenques, així com les persones que s’apropin al municipi, podran veure treballar els artistes en diversos punts del municipi. A partir de les 14:30h s’obrirà l’exposició amb les obres que participaran en el concurs a la sala gran del Centre Municipal de Cultura i el públic podrà votar el premi popular, la dotació del qual serà a càrrec de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès*. A les 15h tindrà els artistes dinaran al gimnàs de l’Escola Ull de Vent. A les 17h l’Auditori Salbà del Centre Municipal de Cultura acollirà el lliurament de premis.

CARTELL PINTURA RAPIDA-001

El Concurs de Pintura Ràpida a l’aire lliure està obert a tothom. Les inscripcions s’han de fer al telèfon 620271871, a la pàgina web www.grallesexperience.wordpress.com/concurso o a l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès el dia 3 de juny de 8.30h a 10.00h. La temàtica de les obres haurà de fer referència als rostres, paisatges o costums locals i l’estil i la tècnica seran lliures.

Els premis que s’entregaran seran els següents:

1r premi: 1.500€

2n premi: 1.000€

3r premi: 750€

4t premi: 500€ (premi per votació popular)

5è premi: 500€

6è premi: 500€

*L’obra que rebi el premi popular no podrà coincidir amb el 1r, 2n i 3r premi del jurat. Si la primera més votada coincideix amb algun d’aquests premis, es triarà la següent i, així, successivament, fins que l’obra tirada no sigui cap de les triades per rebre un dels tres primers premis.

Adjuntem les bases del Concurs de Pintura ràpida, confeccionades per l’organitzador: Concurso de Pintura RApida


CASTELLANO | El Mas de les Gralles lleva a cabo, por cuarto año consecutivo, el Gralles Experience, una iniciativa que marida la música, el arte y la gastronomía en una masía del siglo XVIII propiedad de Juan Jesús Espina, coleccionista de arte y organizador del evento.

Los días 2 y 3 de junio la Bisbal acogerá varias actividades relacionadas con el mundo del arte que cuentan con la colaboración del Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès. Por un lado, el sábado día 2 de junio, el Mas de les Gralles albergará varias actividades dirigidas a los artistas y sus acompañantes. A partir de las 20h abrirá sus puertas al público general y se podrá disfrutar de la Exposición Gralles Experience 2018, que contará con la participación de artistas de todo el mundo, música en directo con el cantautor Sergi Blanch y el duo Essencia y una cena a base de ensaladas, cocas enramades y postres. El precio para disfrutar de estas actividades será de 25€ y se deberá abonar al acceso del recinto.

El día 3 de junio, de 9 a 14h, sesenta pintores de diferentes puntos del Estado Español participarán en el Concurso de Pintura Rápida al aire libre. Los bisbalencs y las bisbalenques, así como las personas que se acerquen al municipio, podrán ver trabajar a los artistas en varios puntos del municipio. A partir de las 14:30h se abrirá la exposición con las obras que participarán en el concurso en la sala grande del Centre Municipal de Cultura y el público podrá votar el premio popular, la dotación del cual será a cargo de la Regidoria de Cultura del Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès*. A las 15h los artistas comerán en el gimnasio de la Escola Ull de Vent. A las 17h el Auditorio Salbà del Centre Municipal de Cultura acogerá la entrega de premios.

CARTELL PINTURA RAPIDA-001El Concurso de Pintura Rápida al aire libre está abierto a todo el mundo. Las inscripciones se deben hacer por teléfono 620271871, en la página web www.grallesexperience.wordpress.com/concurso o en el Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès el día 3 de junio de 8.30h a 10.00h. El tema de las obras deberá hacer referencia a rostros, paisajes o costumbres locales y el estilo y la técnica serán libres. 

Los premios que se entregarán serán los siguientes:

1º premio: 1.500€

2º premio: 1.000€

3º premio: 750€

4º premio: 500€ (premio por votación popular)

5º premio: 500€

6º premio: 500€

*La obra que reciba el premio popular no podrá coincidir con el 1º, 2º y 3º premio del jurado. Si la primera más votada coincide con alguno de estos premios, se escogerá la siguiente y, así, sucesivamente, hasta que la obra escogida no sea ninguna de las que se hayan elegido como ganadoras de los tres primeros premios.

Adjuntamos las bases del Concurso de Pintura Rápida, confeccionadas por el organizador del evento: Concurso de Pintura RApida