L’Ajuntament de la Bisbal ha entregat 9 ‘Xecs Nadó’ a les famílies bisbalenques que van tenir o adoptar un nen o una nena durant el 2017

 

ENTREGA XEC NADO

L’Ajuntament de la Bisbal ha fet entrega, per tercer any consecutiu, dels ‘Xecs Nadó’. Es tracta d’una iniciativa que consisteix a entregar un talonari amb 10 vals de 10 euros a aquelles famílies que hagin tingut o adoptat un nen o una nena durant l’any anterior. Aquests vals es poden utilitzar per comprar productes o serveis als comerços bisbalencs.

La iniciativa pretén donar suport a les famílies en un moment en el qual han augmentat les despeses familiars i, alhora, persegueix l’objectiu de dinamitzar el comerç local.

Enguany s’han beneficiat d’aquesta iniciativa un total de 9 famílies. Es tracta dels pares i mares de 10 nouvinguts: Claudia, Enzo, Sara, Carla, Chloé, Maria Nicole, Sofia, Manel, Noa i Aleix.

Els vals es podran bescanviar per productes o serveis a: Cal Pere Busquet, Tot Detall, Radio Mendoza, Vent de Dalt, Farmàcia Dalmau, Fruites i verdures Montserrat, Supermercat Jaume-Suma autoservei, Tris-Tras i Agro-Verd.


CASTELLANO | El Ayuntamiento de la Bisbal ha entregado, por tercer año consecutivo, los ‘Xecs Nadó’. Se trata de una iniciativa que consiste en entregar un talonario con 10 vales de 10 euros a aquellas familias que hayan tenido o adoptado un niño o una niña durante el año anterior. Estos vales se pueden utilizar para comprar productos o servicios en los comercios de la Bisbal.

La iniciativa pretende dar soporte a las familias en un momento en el cual han aumentado sus gastos familiares y, a la vez, persigue el objetivo de dinamizar el comercio local.

Este año se han beneficiado de la iniciativa un total de 9 familias. Se trata de los padres y las madres de 10 bebés: Claudia, Enzo, Sara, Carla, Chloé, Maria Nicole, Sofía, Manel, Noa i Aleix.

Los vales se podrán entregar, a cambio de productos o servicios, en: Cal Pere Busquet, Tot Detall, Radio Mendoza, Vent de Dalt, Farmàcia Dalmau, Fruites i verdures Montserrat, Supermercat Jaume-Suma autoservei, Tris-Tras y Agro-Verd.