L’Ajuntament de la Bisbal ret homenatge als voluntaris del municipi

VOLUNTARIS LA BISBAL

L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès ha celebrat, aquest dimecres, un acte per retre homenatge als voluntaris que, de forma altruista, col·laboren en serveis municipals o activitats que s’organitzen des de l’Ajuntament.

A l’acte s’hi han convidat 75 voluntaris que ajuden en activitats com ara la Cavalcada de Reis, els Tres Tombs o el Contacontes de la Biblioteca Pública i en els serveis del Banc d’aliments o el ‘Bon dia’, que consisteix a trucar les persones grans del municipi per comprovar que estan bé i oferir-los ajuda i suport en allò que necessitin.

Durant l’acte, la Regidora de Cultura, Judit Vidal, ha destacat la gran tasca que fan els voluntaris i les voluntàries al municipi i ha volgut remarcar que “està molt orgullosa pel fet que, en l’actualitat, es respiri aquesta cohesió i bon ambient entre persones al municipi”. L’alcaldessa de la Bisbal, Agnès Ferré, creu que és molt important “agrair la feina que fan totes aquestes persones, ja que gràcies a elles, podem oferir serveis tan necessaris en l’àmbit social i també podem mantenir una gran oferta cultural i d’oci al municipi”.


CASTELLANO | El Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès ha celebrado, este miércoles, un acto para rendir homenaje a los voluntarios que, de forma altruista, colaboran en servicios municipales o actividades que se organizan desde el Ayuntamiento.

Al acto han sido invitados 75 voluntarios que ayudan en actividades como por ejemplo la Cabalgata de Reyes, los Tres Tombs o el Cuentacuentos de la Biblioteca Pública y en los servicios del Banc d’aliments o el ‘Bon dia”, que consiste en llamara a las personas mayores del municipio para comprobar que están bien y ofrecerles ayuda y soporte en aquello que necesiten.

Durante el acto, la Regidora de Cultura, Judit Vidal, ha destacado el gran trabajo que hacen los voluntarios y las voluntarias del municipio y ha querido remarcar que “está muy orgullosa por el hecho que, en la actualidad, se respire esta cohesión y buen ambiente entre las personas del municipio”. La alcaldesa de la Bisbal, Agnès Ferré, cree que es muy importante “agradecer el trabajo que hacen todas estas personas, ya que gracias a ellas, se pueden ofrecer servicios tan necesarios en el ámbito social y también se puede mantener una gran oferta cultural y de ocio en el municipio”.