El dia 5 de juny a les 19h tindrà lloc una reunió informativa sobre la fibra òptica al CMC

FIBRA OPTICA

L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès ha signat un acord amb l’operador Adamo i el partner local Apfutura per fer possible l’arribada de la fibra òptica a la Bisbal. Els treballs d’estesa del cablejat de fibra òptica es duran a terme a partir d’aquest mes de juny i permetran que les llars o empreses que estiguin connectades puguin tenir una velocitat de descàrrega de 1.000 Mb i 300 Mb de pujada a un preu molt competitiu.

El dia 5 de juny a les 19h el Centre Municipal de Cultura (CMC) acollirà una reunió informativa que servirà per mostrar als veïns i les veïnes de la Bisbal els serveis que s’oferiran a partir del desplegament de la fibra òptica al municipi i resoldre els dubtes que els bisbalencs i les bisbalenques puguin tenir.

L’empresa ha informat l’Ajuntament que els primers clients a contractar el servei d’Adamo gaudiran d’una oferta de llançament amb 3 mesos de servei gratuït i que també s’oferiran  condicions especials a aquells veïns que s’hagin registrat de forma prèvia a http://fiberhood.adamo.es/ca/tarragona/la-bisbal-del-penedes

Adamo és un operador de fibra òptica regional enfocat a noves zones urbanes d’alta densitat de població i zones rurals. És una empresa d’origen suec i la seva seu principal està ubicada a Barcelona.

 

CASTELLANO | El Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès ha firmado un acuerdo con el operador Adamo y el partner local Apfutura para hacer posible la llegada de la fibra óptica a la Bisbal. Los trabajos de tendido de cable de fibra óptica se llevarán a cabo a partir de este mes de junio y permitirán que las casas o las empresas que estén conectadas puedan tener una velocidad de descarga de 1.000 Mb y 300 Mb de subida a un precio muy competitivo.

El día 5 de junio a las 19h el Centre Municipal de Cultura (CMC) acogerá una reunión informativa que servirá para mostrar a los vecinos y vecinas de la Bisbal los servicios que se ofrecerán a partir del desplegamiento de la fibra óptica en el municipio y resolver las dudas que los bisbalencs y las bisbalenques puedan tener.

La empresa ha informado al Ayuntamiento que los primeros clientes en contratar el servicio de Adamo disfrutarán de una oferta de lanzamiento con 3 meses de servicio gratis y que también se ofrecerán condiciones especiales a aquellos vecinos que se hayan registrado de forma previa en http://fiberhood.adamo.es/ca/tarragona/la-bisbal-del-penedes 

Adamo es un operador de fibra óptica regional enfocado a nuevas zonas urbanas de alta densidad de población y zonas rurales. Es una empresa de origen sueco y su sede principal está ubicada en Barcelona.