Avís d’interrupció en la circulació en alguns carrers del municipi el proper diumenge 6 de maig

recorregut 3 tombs twitter

CATALÀ| El proper diumenge 6 de maig se celebrarà la Trobada Nacional dels Tres Tombs a la Bisbal. És per aquest motiu que s’avisa la ciutadania que, entre les 12.30h i les 13.45h, aproximadament, s’efectuaran els següents talls de carrers:

-Talls als carrers de la Riba (entre ells el pont de la pujada de la Riba) que afectaran l’accés al nucli des d’aquesta zona

-Tall de la carretera T-240 d’accés, des de Can Gordei, l’Esplai, la Masieta i Santa Cristina a la Bisbal.

IMPORTANT: Els veïns del Priorat de la Bisbal i la Riba no os podreu desplaçar amb cap vehicle a motor entre les hores anteriorment indicades, ja que estaran tallats diversos carrers de la Riba, l’accés al nucli i també l’accés des de la T-240.

Els veïns de Can Gordei, l’Esplai, la Masieta i Santa Cristina haureu d’optar per un canvi de ruta.

Us  demanem disculpes per les molèsties que aquests talls us puguin ocasionar.


CASTELLANO| El próximo domingo 6 de mayo se celebrará la Trobada Nacional dels Tres Tombs en la Bisbal. Por este motivo se avisa a la ciudadanía que, entre las 12.30h y las 13.45h, aproximadamente, se efectuaran los siguientes cortes de calles:

-Cortes en las calles de la Riba (entre ellos el puente de la subida de la Riba) que afectaran el acceso al núcleo desde esta zona.

-Corte de la carretera T-240 de acceso, des de Can Gordei, l’Esplai, la Masieta y Santa Cristina a la Bisbal.

IMPORTANTE:  Los vecinos del Priorat de la Bisbal y la Riba no os podréis desplazar con ningún vehículo a motor entre las horas anteriormente indicadas, ya que estarán cortadas varias calles de la Riba, el acceso al núcleo y también el acceso desde la T-240.

Los vecinos de Can Gordei, l’Esplai, la Masieta y Santa Cristina deberéis optar por un cambio de ruta.

Os pedimos disculpas por las molestias que estos cortes os puedan ocasionar.

Comments are closed.