INCIVISME | Actes vandàlics al Priorat de la Bisbal

CATALÀ | Aquest és l’estat que presentaven els arbres de l’entorn del local social del Priorat de la Bisbal dilluns passat. Des de l’Ajuntament de la Bisbal us demanem que, si veieu conductes que malmeten la vegetació i el mobiliari urbà, truqueu als Mossos d’Esquadra:
 

 
CASTELLANO | Este es el estado que presentaban los árboles del entorno del local social del Priorat de la Bisbal el lunes pasado. Desde el Ayuntamiento de la Bisbal os pedimos que, si veis conductas de que estropean la vegetación y el mobiliario urbano, llaméis a los Mossos d’Esquadra: http://sac.gencat.cat/sacgencat/AppJava/organisme_fitxa.jsp?codi=16268

 

arbres priorat 1 arbres priorat 2 arbres priorat 3 arbres priorat 4 arbres priorat 5 arbres priorat 6 arbres priorat 7 arbres priorat 8 arbres priorat 9