Programa d’activitats de Sant Jordi 2018

cartellera_promo_sant_jordi_01

CATALÀ | Aquestes són les activitats previstes a la Bisbal per celebrar Sant Jordi

Dissabte 21 d’abril:

-A les 17.30h: Inauguració de l’exposició de roses al local de l’Associació de Dones de la Roca Foradada (carrer Jacint Verdaguer, 30).  Organitza l’Ass. de Dones la Roca Foradada. Es podrà visitar durant el cap de setmana.

-A les 18.00h: Inauguració de l’exposició de Punt de Creu, Goblen i Lanceta al CMC, amb treballs de Maria Miró, Pepi Moreno i Camelia Ion. L’exposició estarà oberta la tarda del dissabte i el diumenge de 12 a 14h i de 17 a 19h.

EXPOSICIO_PUNT_CREU_GOBLEN_LANCETA_2018_A

-A les 20.00h: Presentació del llibre “Gent de la restauració 1868-1923” de Jordi Ferran Ventosa. En finalitzar la presentació hi haurà un petit refrigeri i podreu adquirir el llibre.

Diumenge 22 d’abril:

-A les 11.30h: Entrega de premis literaris infantils amb la recreació d’una versió molt divertida de la llegenda de Sant Jordi que anirà a càrrec de la companyia Toniton. Tot seguit hi haurà esmorzar per a tothom a la plaça Pau Casals.

Dilluns 23 d’abril:

-A les 18.30h: Entrega dels premis literaris de Sant Jordi amb actuació poeticomusical en homenatge a Manuel de Pedrolo, ja que enguany se celebra l’Any Manuel de Pedrolo (durant la setmana de Sant Jordi en donarem més detalls a les xarxes socials, ebando i el web municipal). L’espectacle anirà a càrrec de Jaume Calatayud i Vicente Monera.


CASTELLANO | Estas son las actividades previstas en la Bisbal para celebrar Sant Jordi

Dissabte 21 d’abril

-A las 17.30h: Inauguración de la exposición de rosas en el local de la Associació de Dones la Roca Foradada (calle Jacint Verdaguer, 30). Organiza la Ass. de Dones la Roca Foradada. Se podrá visitar durante el fin de semana.

-A las 18.00h: Inauguración de la exposición de Punto de Cruz, Goblen y Lanceta en el CMC, con trabajos de Maria Miró, Pepi Moreno y Camelia Ion. La exposición estará abierta la tarde del sábado y el domingo de 12 a 14h y de 17 a 19h.

EXPOSICIO_PUNT_CREU_GOBLEN_LANCETA_2018_A

-A las 20.00h: Presentación del libro “Gent de la restauració 1868-1923” de Jordi Ferran Ventosa. Al finalizar la presentación habrá un pequeño refrigerio y podréis adquirir el libro.

Domingo 22 de abril:

-A las 11.30h: Entrega de premios literarios infantiles con la recreación de una versión muy divertida de la leyenda de Sant Jordi que irá a cargo de la compañía Toniton. A continuación habrá desayuno para todos en la plaza Pau Casals.

Lunes 23 de abril:

-A las 18.30h: Entrega de los premios literarios de Sant Jordi con actuación poético-musical en homenaje a Manuel de Pedrolo, ya que este año se celebra el Año Manuel de Pedrolo (durante la semana de Sant Jordi os daremos más detalles en las redes sociales, ebando y la web municipal). El espectáculo irá a cargo de Jaume Calatayud y Vicente Monera.