L’Ajuntament de la Bisbal condemna enèrgicament l’atac amb perdigonades que ha rebut un habitatge del municipi en els últims dies

A la Bisbal del Penedès, 11 d’abril de 2018

COMUNICAT DE L’AJUNTAMENT DE LA BISBAL DEL PENEDÈS

Des de l’Ajuntament de la Bisbal volem expressar el nostre més rotund rebuig a l’atac amb perdigonades que ha rebut un habitatge del nucli històric de la Bisbal fa uns dies. No volem per al nostre poble, ni per a cap altre del món, cap mena d’abús ni atac, així com estem en contra de qualsevol tipus de violència, amenaça, pressió o coacció.

La Bisbal del Penedès és un poble inclusiu i respectuós i volem que ho continuï sent.  

A fi d’identificar l’autor o els autors dels fets, des de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès demanem col·laboració ciutadana. Tota informació que pugui aportar la ciutadania sobre aquest atac serà benvinguda i tractada amb total confidencialitat.

 

Agnès Ferré

Alcaldessa de la Bisbal del Penedès