Voleu aprendre idiomes? Ja podeu fer la preinscripció a l’Escola Municipal d’Idiomes

MATRICULA ESCOLA D'IDIOMES-001

CATALÀ | Voleu aprendre idiomes? La Regidoria d’Educació us informa que s’ha obert el període de preinscripció per als cursos de l’Escola Municipal d’Idiomes de la Bisbal. L’Escola està oberta a persones de totes les edats i nivells de coneixement de la llengua estrangera. Per a més informació contacteu amb Punt de Partida a través dels telèfons i el correu electrònic que apareixen a la part inferior de la imatge. També podeu adreçar-vos a la Regidoria d’Educació, on us facilitaran informació sobre els cursos, el funcionament de l’escola i les preinscripcions.

CASTELLANO | ¿Queréis aprender idiomas? La Concejalía de Educación os informa que se ha abierto el periodo de preinscripción para los cursos de la Escuela Municipal de Idiomas de la Bisbal. La Escuela está abierta a personas de todas las edades y niveles de conocimiento de la lengua extranjera. Para más información contactad con Punt de Partida a través de los teléfonos y el correo electrónico que aparecen en la parte inferior de la imagen. También podéis dirigiros a la Concejalía de Educación, dónde os facilitarán información sobre los cursos, el funcionamiento de la escuela y las preinscripciones.