La Regidoria de Territori ha arranjat les escales de la part del darrere del CMC

ESCALES DARRERE CMC

CATALÀ | La Regidoria de Territori ha arranjat les escales de la part del darrere de l’Auditori Salbà del CMC, en concret ha rehabilitat el mur de pedra, els contraforts de pedra i l’escala que abans donava accés al portal. Els arranjaments s’han fet sobre els murs originals que corresponen a l’antic Castell de la Bisbal, també conegut com a castell dels Salbà, una edificació que es va ensorrar a finals del segle XIX de la qual resten murs antics que han estat aprofitats per construir les cases que s’hi han fet posteriorment.

Aquestes accions també han inclòs l’arranjament de la vorera d’aquella part de l’antic castell.

Coneixeu la història del castell de la Bisbal? Podeu llegir-la a l’enllaç: https://bisbalpenedes.com/web/monuments-i-edificis/

2018-03-27-PHOTO-00011311

CASTELLÀ | La Regidoria de Territori ha arreglado las escaleras de la parte de detrás del Auditori Salbà del CMC, en concreto ha rehabilitado el muro de piedra, los contrafuertes de piedra y la escalera que antes daba acceso al portal. Las acciones se han realizado sobre los muros originales que corresponden al antiguo Castillo de la Bisbal, también conocido como castillo de los Salbà, una edificación que se derrumbó a finales del siglo XIX de la cual quedan muros antiguos que han sido aprovechados para levantar las casas que se han construido posteriormente.

Estas acciones también han incluido el arreglo de la acera de esta parte del antiguo castillo.

Conocéis la historia del castillo de la Bisbal? Podéis leerla en el enlace:

https://bisbalpenedes.com/web/monuments-i-edificis/

2018-03-27-PHOTO-00011308