L’Ajuntament de la Bisbal fa una crida perquè els bisbalencs i les bisbalenques participin com a voluntaris i voluntàries durant la XXI Trobada Nacional dels Tres Tombs

tres tombs

CATALÀ | La Bisbal del Penedès acollirà el diumenge 6 de maig la XXI Trobada Nacional dels Tres Tombs, organitzada per la Federació Catalana dels Tres Tombs, amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès. Durant aquesta jornada la Bisbal acollirà més de 60 carros i 30 cavalls muntats així com més de 500 persones que participaran en l’esdeveniment.

Es per aquest motiu que l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès fa una crida perquè els veïns participin com a voluntaris durant la jornada, portant una samarreta identificativa de la Trobada i complint diversos objectius:

-Voluntaris per a l’esmorzar: Des de les 7 del matí es necessitaran voluntaris per preparar les taules, vigilar que sempre hi hagi brasa per escalivar, canviar les bosses de la brossa quan estiguin plenes i repartir el tall per fer-lo al foc, entre altres tasques.

-Voluntaris per acompanyar els participants: Aquests voluntaris estaran al costat dels participants, els hi entregaran els documents de la Trobada, els guiaran des dels diferents punts de la trobada durant la jornada (de l’aparcament a la zona de l’esmorzar, de la zona de l’esmorzar a l’inici del recorregut, durant tot el recorregut i, finalment, fins al lloc del dinar).

-Voluntaris per al punt d’informació: Es muntarà una carpa a l’aparcament amb informació sobre la trobada i a on hi haurà persones de totes les colles. Aquesta carpa estarà a disposició dels participants durant l’esmorzar.

-Voluntaris durant el recorregut: Aquests voluntaris estaran a les cruïlles del recorregut per evitar que hi passin vehicles i per garantir el bon funcionament del recorregut.

-Voluntaris per a l’avituallament d’aigua i per preparar les banderes: S’entregarà una bandera a cada carro i cavall per col·locar-la a l’escenari i fer la foto institucional. Després aquestes banderes s’hauran de retornar als seus propietaris. Durant el recorregut també hi haurà diversos punts d’avituallament per repartir aigua entre els participants.

Els interessats i les interessades en formar part del voluntariat cal que enviïn un correu electrònic a info@bisbalpenedes.com o que s’adrecin a les oficines municipals i ho comuniquin.

tres tombs 3 tombs

CASTELLANO | La Bisbal del Penedès acogerá el domingo 6 de mayo la XXI Trobada Nacional dels Tres Tombs, organizada por la Federació Catalana dels Tres Tombs, con la colaboración del Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès. Durante esta jornada la Bisbal acogerá más de 60 carros y 30 caballos montados y más de 500 personas que participaran en el evento.

Es por este motivo que el Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès hace un llamamiento para que los vecinos participen como voluntarios durante la jornada, llevando una camiseta identificativa de la Trobada y cumpliendo varios objetivos.

-Voluntarios para el desayuno: Desde las 7 de la mañana se necesitarán voluntarios para preparar las mesas, vigilar que siempre haya brasa para asar, cambiar las bolsas de la basura cuando estén llenas y repartir la carne para asarlo, entre otras tareas.

-Voluntarios para acompañar a los participantes: Estos voluntarios estarán al lado de los participantes, les entregarán los documentos de la Trobada, los guiarán desde los diferentes puntos del encuentro durante toda la jornada (desde el parking a la zona del desayuno, de la zona del desayuno al inicio del recorrido, durante todo el recorrido y, finalmente, hasta el lugar de la comida).

-Voluntarios para el punto de información: Se montará una carpa en el parking con información sobre la Trobada y en donde habrá personas de todas las peñas. Esta carpa estará a disposición de los participantes durante el desayuno.

-Voluntarios durante el recorrido: Estos voluntarios estarán en los cruces, durante el recorrido, para evitar que pasen vehículos y para garantizar el buen funcionamiento del recorrido.

-Voluntarios para el avituallamiento de agua y para preparar las banderas: Se entregará una bandera a cada carro y caballo para colocarla en el escenario y para hacer la foto institucional. Después estas banderas deberán ser retornadas a sus propietarios. Durante el recorrido también habrá varios puntos de avituallamiento para repartir agua entre los participantes.

Los interesados y las interesadas en formar parte del voluntariado deben hacer llegar un correo electrónico a info@bisbalpenedes.com o dirigirse a las oficinas municipales y comunicarlo.