Ja està disponible la segona edició del llibre ‘Arrels de Campanar’ de l’autor bisbalenc Heribert Ventosa

Ja està disponible la segona edició del llibre ‘Arrels de Campanar’ de l’autor bisbalenc Heribert Ventosa

CATALÀ | L’any passat per Sant Jordi la Regidoria de Cultura va editar el llibre ‘Arrels de campanar’ de l’autor bisbalenc Heribert Ventosa. Aquest volum va tenir un gran èxit i es va esgotar. Ara, l’Ajuntament de la Bisbal ha decidit imprimir una segona edició del volum perquè totes aquelles persones que l’han sol·licitat o el vulguin, el puguin tenir.

El llibre es podrà adquirir tant a les oficines municipals com a la Biblioteca Pública de la Bisbal fent una aportació de 5€ i estarà disponible a partir d’aquest dimecres 14 de març.

‘Arrels de campanar’ ens transporta a la vida de la Bisbal del Penedès de finals dels anys 50 i principis dels 60 del segle passat rere la mirada i la càmera de Mossèn Pau Caldès, qui va arribar a la Bisbal l’any 1955. El llibre recull informació i imatges del llegat de Mossèn Caldès així com anècdotes diverses que van de finals del segle XIX fins a començaments del segle XX.

Heribert Ventosa i Guasch és bisbalenc i un gran aficionat al senderisme, el muntanyisme i els viatges. Va ser alcalde de la vila a finals dels anys vuitanta i principis dels noranta del segle passat i ha dedicat la major part de la seva vida a la construcció i al comerç dels hidrocarburs. Com a escriptor també ha publicat “Gent: imatges bisbalenques al llarg de 100 anys” (2003), que també incloïa fotografies i, en aquest cas, feia un repàs a la vida festiva i social de la vila. Ventosa ha col·laborat en nombroses publicacions, entre elles alguna antologia publicada per Televisió de Catalunya. És col·laborador habitual de la revista El Marge amb la secció “Una foto amb història” i també ha ajudat en el muntatge d’exposicions. L’autor compta amb una àmplia col·lecció de fotografies antigues, ja que n’és un gran aficionat.

Des de la Regidoria de Cultura us emplacem a adreçar-vos a les oficines municipals en cas que vulgueu comprovar si encara hi ha exemplars disponibles d’altres llibres editats anteriorment per l’Ajuntament, ja que hi ha títols que encara es poden adquirir.

Horari de les oficines municipals: de dilluns a divendres de 9 a 14.30h i els dilluns i els dimecres de 16.30h a 20h

Horari de la Biblioteca Pública: de dilluns a divendres de 16.30h a 20.30h i els dissabtes de 10.00h a 14.00h

cof

CASTELLANO | El año pasado para Sant Jordi la Regidoria de Cultura editó el libro ‘Arrels de campanar’ del autor bisbalense Heribert Ventosa. Este volumen tuvo un gran éxito y se agotó. Ahora, el Ayuntamiento de la Bisbal ha decidido imprimir una segunda edición del volumen para que todas aquellas personas que lo han solicitado o lo quieran, lo puedan tener.

El libro se podrá adquirir tanto en las oficinas municipales como en la Biblioteca Pública de la Bisbal haciendo una aportación de 5€ y estará disponible a partir de este miércoles 14 de marzo.

‘Arrels de campanar’ nos transporta a la vida de la Bisbal del Penedès de finales de los años 50 y principios de los años 60 del siglo pasado, tras la mirada y la cámara de Mossèn Pau Caldès, que llegó a la Bisbal en el año 1955. El libro recoge información e imágenes del legado de Mossèn Caldès así como anécdotas varias que van desde finales del siglo XIX hasta principios del siglo XX.

Heribert Ventosa Guasch es bisbalense y un gran aficionado al senderismo, el montañismo y los viajes. Fue alcalde del municipio a finales de los años ochenta y principios de los noventa del siglo pasado y ha dedicado la mayor parte de su vida a la construcción y al comercio de hidrocarburos. Como escritor también ha publicado “Gent: imatges bisbalenques al llarg del 100 anys” (2003), que también incluía fotografías y, en este caso, hacía un repaso a la vida festiva y social delmunicipio. Ventosa ha colaborado en numerosas publicaciones, entre ellas alguna antología publicada por Televisió de Catalunya. Es colaborador habitual de la revista El Marge con la sección ‘Una foto amb història’ y también ha ayudado en el montaje de exposiciones. El autor cuenta con una amplia colección de fotografías antiguas, ya que es un gran aficionado de esta arte.

Desde la Regidoria de Cultura os emplazamos a dirigiros a las oficinas municipales en el caso que queráis comprobar si todavía hay ejemplares disponibles de otros libros editados con anterioridad por el Ayuntamiento, ya que hay títulos que todavía se pueden adquirir.

Horario de las oficinas municipales: de lunes a viernes de 9 a 14.30h y los lunes y los miércoles de 16.30h a 20h.

Horario de la Biblioteca Pública: de lunes a viernes de 16.30h a 20.30h y los sábados de 10.00 a 14.00h.