Informació important per als vehicles que accedeixen a la zona de l’Institut Coster de la Torre

CATALÀ | La Regidoria d’Educació informa que l’obra de l’aparcament d’autobusos de l’Institut Coster de la Torre està gairebé acabada però que, fins que l’acta de cessió parcial no s’aprovi per Junta de Govern Local, els autobusos no podran accedir a l’aparcament. Amb la finalitat d’evitar problemes en la circulació, demanem que de moment no aparqueu els vostres vehicles al camí del Gosch per poder així permetre que els autobusos puguin aparcar per deixar o recollir els alumnes.
 
CASTELLANO | La Regidoria d’Educació informa que la obra del aparcamiento de autobuses del Instituto Coster de la Torre ya está a punto de terminarse pero que, hasta que el acta de cesión parcial no se apruebe por Junta de Gobierno Local, los autobuses no podrán acceder al parking. Con la finalidad de evitar problemas en la circulación, os pedimos que de momento no aparquéis vuestros vehículos en el camí del Gosch, para poder así permitir que los autobuses puedan aparcar para dejar o recoger a los alumnos.