Aquest divendres es faran treballs de pintura a l’aparcament de la Llar d’Infants l’Oreneta

CATALÀ | La Regidoria d’Educació informa que, amb motiu de la reestructuració de l’aparcament de la Llar d’Infants l’Oreneta, el pròxim dijous, a partir de les 20h, l’espai destinat a l’estacionament de vehicles es tancarà perquè el divendres es puguin fer treballs de pintura per delimitar les places d’aparcament, sempre que la situació meteorològica ho permeti.

CASTELLANO | La Regidoria d’Educació informa que, con motivo de la reestructuración del aparcamiento de la Llar d’Infants l’Oreneta, el próximo jueves 8 de marzo, a partir de las 20h, el espacio destinado al estacionamiento de vehículos se cerrará para que el viernes se puedan efectuar los trabajos de pintura para delimitar las plazas de aparcamiento, siempre que la situación meteorológica lo permita.