L’aparcament d’autobusos ja està gairebé acabat

parking minibus

CATALÀ | La Regidoria d’Educació informa que ja està gairebé finalitzada la construcció i posada a punt de l’aparcament d’autobusos de l’Institut Coster de la Torre i que aviat s’informarà de la data d’inauguració. Aquest matí s’han pintat vint places d’aparcament organitzades per a turismes, un aparcament per a ciclomotors i motos i dues parades per a microbusos. La Regidora Maguy Antolín ha explicat que “està quedant de luxe, sanejat i sobretot serà útil per al trànsit rodat, que serà més fluid”.

CASTELLANO | La Concejalía de Educación informa de que ya está a punto de finalizarse la construcción y puesta a punto del aparcamiento de autobuses del Institut Coster de la Torre y que pronto se informará de la fecha de inauguración. Esta mañana se han pintado veinte plazas de aparcamiento organizadas para turismos, un parking para ciclomotores y motos y dos paradas para microbuses. La concejal Maguy Antolín ha explicado que “está quedando de lujo, saneado y sobretodo será útil para el tráfico rodado, que será más fluido”.

IMG_1941

IMG_1937