La psicòloga Aroa Mateo Valero presentarà el llibre ‘El mando de las emociones’ a la Bisbal del Penedès

La psicòloga Aroa Mateo Valero presentarà el conte il·lustrat ‘El mando de las emociones’ al CMC el dissabte 10 de març a les 18h.

Es tracta d’un conte, amb il·lustracions d’Alicia Martínez, que explica la història de la ‘Valentina’:

“La Valentina se sent feliç, acaba de rebre un regal que li fascina i se sent il·lusionada per poder mostrar-lo a les seves amigues. Però aquesta felicitat s’esvaeix quan el mostra perquè no rep la resposta que ella esperava. Això li genera emocions de tristesa i vergonya, que només aconseguirà superar quan aprengui a gestionar les seves emocions, controlant-les i fent que aquestes només depenguin d’ella mateixa. I ho aconsegueix gràcies a una gran eina, que li proporciona un bon amic: El mando de las emociones” (Font: Editorial Babidibu Libros)

El llibre funciona com una guia per treballar i millorar la intel·ligència emocional, amb la qual cosa aprendrem la importància que tenen les emocions i com ho podem fer per gestionar-les.

Aroa Mateo Valero, autora de “El mando de las emociones’, és psicòloga de professió i la idea del llibre li va venir fent una consulta de psicologia amb un infant. El llibre va adreçat al públic infantil però l’autora explica que tots, petits i grans, en podem treure profit.

LLIBRE_MANDO_A