Es canvien els senyals i el sentit de circulació de diversos carrers del barri de la Riba

La Regidoria de Medi Ambient i Territori ha iniciat els treballs de senyalització al barri de la Riba. Aquestes actuacions es realitzen d’acord amb un informe de simulació urbana i d’orientació encarregat a la Diputació de Tarragona. Aquestes actuacions comprenen tant la senyalització i l’ordenació del trànsit com la senyalització informativa d’itinerari.

Ja fa setmanes que des de la Regidoria de Medi Ambient i Territori es treballa en el canvi dels senyals no reglamentaris per senyals nous.

A més, a partir d’aquest dimarts 27 de febrer, diversos carrers canviaran de sentit. Són els següents:

-Carrer del General Manso: serà només d’un sentit (de baixada). Tot i això, es permetrà l’accés en “direcció contrària” als veïns del carrer amb la finalitat que puguin accedir de forma còmoda als seus habitatges i aparcaments.

-Passeig Lluís Companys: un dels carrers continuarà sent de pujada i l’altre serà de baixada (es preveu, per tant, un canvi de sentit).

-Carrer del Puig Francàs: passarà a ser de doble sentit de circulació per als veïns de la zona i per al transport públic. La resta de vehicles només podrà circular de pujada.

 

planol la riba carrers afectacio