S’han aprovat els beneficiaris de la convocatòria de subvencions del transport escolar

La Junta de Govern local de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès ha aprovat els beneficiaris i no beneficiaris de la convocatòria de subvencions del transport escolar 2017/2018 de la Regidoria d’Educació.

Van sol·licitar la subvenció un total de 20 famílies, de les quals 7 s’han declarat no beneficiàries per ser deutores d’Hisenda, la Seguretat Social o l’Ajuntament. 13 famílies s’han declarat beneficiàries de la subvenció perquè complien tots els requisits. Ara, les famílies seran informades de si poden acollir-se o no a la subvenció i, a mesura que els beneficiaris presentin a l’Ajuntament els rebuts pagats al Consell Comarcal, s’anirà pagant la subvenció.

Aquests rebuts es paguen al Consell Comarcal del Baix Penedès perquè és qui realitza el transport escolar al municipi amb dues línies de transport. El preu d’aquest servei per als usuaris és:

1 alumne: 30 euros mensuals

1 alumne + 1 germà: 50 euros mensuals

1 alumne + 2 germans: 60 euros mensuals

Els imports de subvenció que l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès abona als usuaris són:

1 alumne: 9 euros mensuals

1 alumne + 1 germà: 15 euros mensuals

1 alumne + 2 germans: 16 euros mensuals