La Regidoria d’Ocupació participa avui divendres en una taula rodona sobre ocupació a Vilafranca del Penedès

L’alcaldessa i regidora d’Ocupació de l’Ajuntament de la Bisbal, Agnès Ferré, i la tècnica d’ocupació del SOM Bisbal, Arantzatu Longares, participen avui divendres en l’esmorzar col·loqui sobre ocupació que es du a terme al Centre Àgora de Vilafranca sota l’organització de la Federació Empresarial del Gran Penedès (FEGP). L’acte compta amb la presència de representants de diversos municipis i entitats i, entre ells, la directora GENERAL del Servei d’Ocupació de Catalunya, Mercè Garau.

Ahir dijous 23 de febrer la Junta de Govern local va aprovar un conveni amb la FEGP amb la finalitat de desenvolupar programes d’actuació i suport en relació amb l’emprenedoria, la retenció i atracció de talent emprenedor i creatiu i la formació de capital humà. En definitiva, l’objectiu és potenciar les iniciatives empresarials i emprenedores de la vila i del seu entorn. Aquest conveni es signarà properament amb la FEGP.

acte fegp vilafranca