El pilot bisbalenc Oriol Rodríguez participarà enguany al CEV en la categoria de Moto 4 i busca col·laboradors

CMV - Circuito de Calafat 15/10/2017

El pilot de moto bisbalenc Oriol Rodríguez correrà aquest 2018 al CEV, Campeonato Español de Velocidad, en la categoria Moto 4. El bisbalenc, que tan sols té 12 anys, formarà part de l’equip de Toni Elías i correrà per estar al podi en les següents dates i circuits:

7 i 8 d’abril: circuit d’Albacete

26 i 27 de  maig: circuit de Catalunya

23 i 24 de juny: circuit de Navarra

14 i 15 de juliol: Motorland

8 i 9 de setembre: circuit Ricardo Tormo

27 i 28 d’octubre: circuit de Jerez

L’any 2017 el pilot bisbalenc va quedar segon al campionat Supermotard 85cc i tercer al campionat Promovelocitat Racc 70cc.

oriol rodriguez podi

Oriol Rodríguez, que en l’actualitat compta amb el patrocini que l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès ofereix als bisbalencs i les bisbalenques que realitzen activitats esportives o culturals en àmbits supramunicipals, nacionals i internacionals, està buscant col·laboradors. Per a més informació podeu contactar amb ell i la seva família a través del següent perfil de Facebook: https://www.facebook.com/oriol.rodriguezvives