S’aprova el conveni amb la Cambra de Comerç per oferir cursos per a aturats a la Bisbal

El passat dijous 22 de febrer la Junta de Govern de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès va aprovar un conveni amb la Cambra Oficial de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Tarragona.

Aquest conveni, que han signat la presidenta de la Cambra, Laura Roigé, i la Regidora d’Ocupació i alcaldessa de la Bisbal, Agnès Ferré, té com a objectiu el desenvolupament de programes d’actuació i formació de joves i adults, una formació que s’haurà adequat a les necessitats de les empreses del municipi perquè es pugui afavorir l’accés al mercat de treball dels bisbalencs i les bisbalenques que es trobin en situació d’atur.

Mitjançant el conveni s’ha arribat a dos grans acords: d’una banda, la Cambra de Comerç posa a disposició de l’Ajuntament de la Bisbal l’oferta de cursos de formació ocupacional dins del programa de Garantia Juvenil, o altres, segons les necessitats formatives del municipi. De l’altra, l’Ajuntament cedeix a la Cambra l’ús de determinades instal·lacions de titularitat municipal amb la finalitat de realitzar formació ocupacional, actes adreçats a les empreses o altres activitats.

El passat dilluns va començar el primer curs d’Auxiliar de Magatzem adreçat a joves del programa de Garantia Juvenil i el servei d’ocupació SOM Bisbal ja està treballant amb la Cambra amb la finalitat d’oferir altres cursos al municipi.