La Regidoria d’Ocupació, el SOM Bisbal i la Cambra de Comerç han organitzat un curs d’Auxiliar de Magatzem adreçat als joves

 

curs-cambra-01

La Bisbal del Penedès acollirà un curs d’auxiliar de magatzem entre els mesos de febrer i març. Es tracta d’un curs de 165 hores, per a 20 alumnes, amb 65h de formació troncal d’informàtica i habilitats per a l’ocupabilitat i 60 hores de formació específica amb classes teòriques i pràctiques de radiofreqüència, de carretoner frontal i retràctil (normativa UNE), transpalet elèctric i formació en organització de magatzem.

El curs, que començarà la segona quinzena de febrer i es realitzarà fins a finals de març, és fruit de la col·laboració de la Cambra de Comerç amb la Regidoria d’Ocupació. Aquest mes de gener ha tingut lloc una reunió entre la representant de SOM Bisbal, Aranzazu Longares, la Regidora d’Ocupació i alcaldessa de la Bisbal, Agnès Ferré, i Josep Oriol Fernández, responsable de Logística i Formació de la Cambra de Comerç de Tarragona. Durant aquesta reunió, la Cambra de Comerç va oferir a l’Ajuntament de la Bisbal la possibilitat de fer formació orientada als perfils que sol·liciten les empreses dels polígons industrials. L’Ajuntament va apostar per tirar endavant una nova iniciativa formativa i es va decantar pel curs de mosso de magatzem, que s’emmarca en el projecte PICE (Programa Integral de Cualificación y Empleo) i es va arribar a un acord amb la Cambra de Comerç per oferir aquest curs a través de Garantia Juvenil, podent-lo oferir de forma gratuïta als joves d’entre 18 i 29 anys.

Els joves interessats cal que s’adrecin al SOM Bisbal, ubicat a l’Hotel d’Entitats, o que truquin al 977688438 (extensió 5). Durant el mes de febrer es farà una sessió d’orientació vocacional adreçada als inscrits, aprofitant la visita dels representants de la Cambra de Comerç a la Bisbal per formalitzar les inscripcions del programa PICE.

L’Ajuntament té previst dur a terme més cursos en col·laboració amb la Cambra de Comerç.