L’Ajuntament prorroga la contractació de la gestió del servei de menjador escolar de la Llar d’infants municipal L’Oreneta

La Junta de Govern Local del dia 28 de desembre ha aprovat la pròrroga de la contractació de la gestió del servei de menjador escolar de la Llar d’infants municipal L’Oreneta.

Ara fa un any, el 15 de desembre de 2016, es va aprovar per Junta de Govern l’adjudicació del contracte de la gestió del servei de menjador de la Llar d’infants a l’empresa ‘7 i tria’, que és l’empresa que gestiona el servei a l’escola de primària Ull de Vent a través d’una concessió del Consell Comarcal.

Aquesta aprovació es va fer per un any i era prorrogable un any més. Aquesta pròrroga del servei, amb les mateixes condicions que hi havia al contracte inicial, és la que s’ha aprovat aquest 28 de desembre.