Queden pocs dies perquè arribin SSMM els Reis d’Orient

Reis d'Orient

Aviat arribaran SSMM els Reis d’Orient a La Bisbal del Penedès i ens han fet saber que els nens i les nenes de La Bisbal s’han portat molt bé. Ja us hem anat anunciant que el diumenge 31 de desembre, a les 12h, un Patge Reial serà a la plaça de l’Església i els nens que vulguin li podran entregar un dibuix de casa seva amb el nom i el telèfon escrits a la part del darrere. Al final del matí el Patge traurà 5 dibuixos de l’urna i els cinc autors de les il·lustracions podran compartir el balcó de l’Ajuntament amb els Reis d’Orient el dia 5 de gener. A més, també hi haurà jocs gegants de fusta durant el matí.

El dia 5 de gener arribaran SSMM els Reis d’Orient a la Bisbal i seran a les 17h al Priorat de la Bisbal, a les 18h a l’Esplai i a les 19h a Can Gordei. En tots els casos visitaran els locals socials de cada barri. Els encàrrecs reials dels barris es poden fer, amb anterioritat, al bar dels respectius locals socials.

Tot seguit arribaran al nucli i començaran la seva cavalcada a les 19.15h a l’Avinguda Colom, amb l’acompanyament màgic de les Fades de Llum i la Banda de Tambors i cornetes de La Societat.

El lliurament de regals a la sala de La Societat es farà a les 20.30h. Per encàrrecs reials, us heu de dirigir el dijous 4 de gener d’11 a 13h i de 17 a 20h i el divendres 5 de gener d’11 a 13h a La Societat.

El lliurament de regals al Poliesportiu Municipal Club Segle XX també serà a les 20.30h. Els encàrrecs cal fer-los el dijous 4 de gener d’11 a 13h i de 17 a 20h i el divendres 5 de gener d’11 a 13h al Poliesportiu.

La recollida d’encàrrecs reials per repartiment a casa cal fer-los a les oficines de l’Ajuntament els dies 2, 3 i 4 de gener (en horari d’oficina).