La Bisbal apareix al calendari 2018 de la Fundació Mas Albornà

imatge calendari mas alborna

El passat 30 de novembre es va presentar, al Vinseum de Vilafranca del Penedès, el calendari 2018 de la Fundació Mas Albornà, enguany en cooperació amb el Consorci  Enoturisme Penedès, del qual l’Ajuntament de La Bisbal és col·laborador. Aquest calendari serà distribuït pel setmanari penedesenc El 3 de Vuit el divendres 15 de desembre i pel diari El Punt Avui el dissabte 16 de desembre.

Enguany, el leitmotiv del calendari és “Portem el Penedès al cor” i les dotze fotografies que el composen són de 12 experiències diferents dins del Penedès, motiu pel qual el Consorci Enoturisme Penedès, del qual forma part La Bisbal del Penedès, hi ha volgut col·laborar. Les dotze experiències són: enoturisme, platges, gastronomia i productes de la terra, festes i folklore, experiències de verema, paisatge, viatge als orígens i cicloturisme entre vinyes. Així, s’han il·lustrat les pàgines amb imatges de l’Alt Penedès, el Baix Penedès i el Garraf i figures conegudes que han nascut o viuen al Penedès o al Garraf com Anna Roig (cantant i compositora), Josep Julien (actor), Mia Esteve (actriu), Cesk Freixas (cantautor), Victòria Pagès (actriu), Marc Roca (futbolista), Roger Casamajor (actor), Neus Ballbé (actriu), Dafnis Balduz (actor), Joan Herrero (músic i cantant) i Biel Duran (actor).

De la nostra comarca, el Baix Penedès, hi ha una sola fotografia però es dóna el cas que hi apareix La Bisbal. Es tracta d’una imatge de Mas Llagostera on hi apareix l’actor Roger Casamajor juntament amb el Vicente i el Juan de Mas Albornà, envoltats (i gaudint) de la gastronomia i els productes de la nostra terra.

El calendari de la Fundació Mas Albornà es fa des de fa 10 anys com a eina integradora de les persones de Mas Albornà i diverses persones del món de l’esport, la televisió o la música, entre d’altres, cedeixen la seva imatge de forma voluntària. Durant aquests 10 anys de vida del calendari, la Fundació Mas Albornà ha comptat amb professionals voluntaris per a fer les fotografies i la maquetació així com també ha tingut diversos patrocinadors. Van prendre part de la presentació el president del Patronat de Mas Albornà, Martí Solé, el president d’Enoturisme Penedès, Sergi Vallès i el president del Consell Comarcal de l’Alt Penedès i alcalde de Fontrubí, Xavier Lluch.

Making-of del calendari: https://vimeo.com/245059768