Diumenge 17 de desembre col·labora amb La Marató de TV3 participant al vermut musical

la marato tv3

El diumenge 17 de desembre, a partir de les 12 del migdia, pots col·laborar amb La Marató de TV3 participant al Vermut Musical que es farà a l’Escola Pública Ull de Vent (edifici nou). Hi haurà activitats, actuacions de les entitats de la vila, exhibició de ping-pong amb els campions d’Espanya d’aquesta disciplina i molt més.

A més, les regidories d’Esport i de la Gent Gran de l’Ajuntament de La Bisbal del Penedès també col·laboren amb el Consell Esportiu del Baix Penedès, que ha organitzat la VII Jornada Solidària a favor de La Marató de TV3. En aquest sentit, La Bsibal del Penedès farà diverses activitats amb motiu de La Marató de TV3 entre els dies 11 i 15 de desembre.

consell esportiu solidaritat

Vine, participa i col·labora!

Per a més informació sobre La Marató d’enguany, dedicada a les malalties infeccioses, pots entrar al següent enllaç: http://www.ccma.cat/tv3/marato/