L’Ajuntament de La Bisbal ha rebut els membres de l’equip de la Joventut Bisbalenca que ha ascendit a tercera catalana

Joventut Bisbalenca Ajuntament

Aquest dilluns al vespre l’Ajuntament de La Bisbal ha fet una recepció als membres de l’equip i de la junta directiva de la Joventut Bisbalenca per felicitar-los pel seu ascens a 3ª Catalana. Durant l’acte, que ha tingut lloc a la Sala de Plens de l’Ajuntament de La Bisbal, la regidora d’Esports, Leo Uceda ha felicitat els jugadors i els ha desitjat una temporada “igual de bona” que l’anterior. El president de la Joventut Bisbalenca, Israel Gabriel Ibáñez, ha destacat que l’equip ha lluitat al màxim per arribar on és ara i ha volgut agrair el suport de l’afició, de l’Ajuntament, dels jugadors i del seu entrenador. Quant al reconeixement i la rebuda que se’ls ha fet des de l’Ajuntament, el president ha explicat que “ha estat molt maco, això no passa cada dia i pràcticament s’ha comptat amb tot l’equip a la recepció”. El president ha destacat que el més important a l’hora de plantejar la temporada actual és que l’equip ‘fa pinya’ i els jugadors estan units i ha afegit que el seu desig és que aquesta temporada se segueixi respirant aquest clima a l’equip.
Per la seva banda l’entrenador, Ferran Junque, considera que els èxits són de l’equip, que “tot el mèrit és d’ells”. Alhora ha explicat que “l’objectiu de l’equip és la salvació, tenint en compte que hem pujat de quarta a tercera catalana, l’objectiu seria salvar la categoria, fer el grup fort i l’any vinent pensar en altres coses”. El capità del primer equip, Jordi Montserrat, s’ha mostrat il·lusionat i ha dit que “l’any passat va ser un any molt ‘xulo’ per tots, vam disfrutar molt i, aquest any, tocarà patir més però donarem la cara per La Bisbal”.

joventut bisbalenca brindis

L’acte, que ha començat a les 20h del vespre, ha comptat també amb la presència de l’alcaldessa de la vila, Agnès Ferré; la Regidora d’Educació i Benestar Social, Maguy Antolín; la Regidora de Cultura, Lleure i Gent Gran, Judit Vidal; el Regidor de Festes i Sanitat, Feliu Gil; i el secretari de la junta directiva de la Joventut Bisbalenca, Ferran Garcia.