S’han incorporat dues noves voluntàries al servei ‘Bon dia’ de la Regidoria de la Gent Gran

voluntàries bon dia

El servei ‘Bon dia’ de la Regidoria de la Gent Gran ha incorporat dues noves voluntàries, l’Àngels i la Roser. La Regidora de la Gent Gran, Judit Vidal, ha expressat la seva alegria en veure que el voluntariat creix.

El servei ‘Bon dia’ persegueix l’objectiu de vetllar per les persones grans de la vila. S’hi poden apuntar les parelles majors de 65 anys o les persones que visquin soles que ho sol·licitin. Aquest servei és gratuït i en l’actualitat compta amb 43 usuaris/es. El paper de les voluntàries (en aquest cas són totes dones) és imprescindible, ja que són elles les que efectuen trucades diàries o setmanals per comprovar que els usuaris del servei estan bé de salut, poder resoldre els seus dubtes o consultes i, en general, per facilitar la vida d’aquestes persones. Si les persones no responen les trucades de telèfon, s’activa el protocol establert en aquests casos, que consisteix en contactar amb els telèfons de contacte de familiars o amics propers a l’usuari.

La Regidora de la Gent Gran, Judit Vidal considera que és un servei molt important “perquè va més enllà d’una simple trucada telefònica. La voluntària i l’usuari acaben convertint-se en alguna cosa més, arriben a tenir una relació de confiança i, fins i tot, d’amistat”

voluntàries bon dia 2