Tot a punt per celebrar la Fira 2017 de La Bisbal

banner320_2fira17

El diumenge 1 d’octubre La Bisbal tornarà a acollir la  fira d’artesania, queviures i entitats bisbalenques que se celebra cada primer diumenge d’octubre i que s’ubica a la plaça de l’Església i el seu voltant durant tot el dia.

L’Ajuntament convida a totes les entitats, botiguers i empresaris bisbalencs a posar parada i cal dir que cada any s’animen més veïns a fer-ho. El 2016 la fira va comptar amb 12 parades entre degustació, vins i caves i paradetes d’entitats bisbalenques, entre les quals hi havia la del Banc dels Aliments de La Bisbal, que  enguany també recollirà aliments per a les famílies a què ajuda a tirar endavant.

La fira començarà de bon matí amb una trobada de puntaires que organitza l’Associació de Puntes de Coixí de La Bisbal i que, des de fa dos anys, compta amb la participació de puntaires de tota Catalunya. A la tarda també tindrà lloc una activitat infantil per als més menuts. Enguany també comptarem amb l’actuació del Ball de Gitanes i del grup de Gegants de La Societat de La Bisbal  a les 12h del migdia de diumenge i, a més, el Ball de Diables i els Diablons de la Bisbal oferiran un correfoc el vespre abans de la fira, el dissabte 30 de setembre a les 20h. Aquest correfoc comptarà també amb la participació del Grup d’animació pirotècnica dels Diables Guaite’ls de Calafell i amb el Ball de Diables de Cambrils.

La Fira de La Bisbal permet la participació d’artesans que arriben de diversos llocs del territori i els convida a venir. L’any passat es va comptar amb un total de 18 parades d’aquesta mena. Els artesans i paradistes que vulguin participar a la fira cal que omplin el document adjunt i el lliurin a l’Ajuntament en el termini previst. També caldrà fer el pagament de la fiança.

FIANCA_FIRA_2017

banner_tot