L’Ajuntament de La Bisbal comptarà amb el servei CityPaq de Correus a la tardor

La Junta de Govern Local del dijous 20 de juliol va aprovar un acord de col·laboració entre l’Ajuntament i Correus mitjançant el qual s’instal·larà un dispositiu CityPaq per a l’entrega i recollida de paqueteria.

Aquest dispositiu s’ubicarà a l’entrada de l’Ajuntament, a la part de sota de les arcades, entre la reixa i la porta d’entrada.

Tot i que l’Ajuntament ha signat ara l’acord, aquest dispositiu entrarà en funcionament a la tardor. Abans que entri en funcionament, l’Ajuntament informarà sobre l’horari en què podran fer ús d’aquest servei a través del qual els bisbalencs i les bisbalenques podran rebre els seus paquets de les compres online.

Cal afegir que per accedir al servei caldrà que us registreu a CorreosPaq i indiqueu en quin dispositiu voleu rebre el paquet (en el vostre cas haureu d’indicar que el voleu rebre a l’Ajuntament de La Bisbal). Quan el vostre paquet estigui disponible rebreu un sms/email al vostre dispositiu mòbil indicant-vos que el vostre paquet ja està disponible i llest perquè el pugueu anar a buscar.