El dijous 11 d’agost comença el 3r Concurs de fotografies d’Instagram de la Festa Major

La regidoria de Festes de l’Ajuntament de La Bisbal del Penedès convoca el III Concurs Fotogràfic a la xarxa Instagram per s la Festa Major de 2017.

Qui hi pot participar?

Qualsevol persona que faci una fotografia de la Festa Major a través d’Instagram.

Temàtica de les fotografies que participaran al concurs

Les fotografies han de ser de la Festa Major La Bisbal del Penedès 2017, és a dir, de les activitats que figuren al programa de Festa Major.

Com es participa?

1. Primer t’has de fer seguidor del perfil d’instagram de l’Ajuntament de La Bisbal del Penedès creat pel concurs @festamajorbisbal

2. La fotografia ha d’estar degudament etiquetada amb el Hashtag #FestaMajorBisbal, sense perjudici d’altres etiquetes que s’hi vulguin afegir.

3. Cal publicar la foto a la xarxa Instagram mitjançant un usuari propi. Aquest fet implica el reconeixement per part de l’autor o autora, que es tracta d’una obra original i pròpia.

4. No hi ha limitació quant a la quantitat de fotografies publicades per participant.

5. Les imatges no podran contenir cap contingut ni material obscè, sexualment explícit, violent, ofensiu o difamatori.

6. Les imatges hauran obtingut prèviament les autoritzacions necessàries de les persones que hi figurin, sobretot si es tracta de menors.

7. La Regidoria de Festes té la facultat de rebutjar les imatges que no compleixin els requisits d’aquestes bases.

Com funciona?

Cada dia de la Festa Major, des del dijous 11 d’agost fins al dimecres 16 d’agost, una part del jurat escollirà les millors fotografies del dia anterior etiquetades amb el #FestaMajorBisbal, i les publicarà al perfil d’Instagram i al Facebook de l’Ajuntament, on podran ser votades.

El dia 17 d’agost el jurat premiarà les dues millors fotografies d’entre les seleccionades de cada dia de la Festa Major

La tercera fotografia premiada serà la fotografia amb més vots aconseguits sumant els vots de la foto al Facebook de l’Ajuntament més els vots de la foto al perfil d’Instagram @festamajorbisbal (premi del públic).

El jurat

El jurat estarà format per:

Presidenta: l’Alcaldessa, Agnès Ferré

Vocals: regidor de Festes i els fotògrafs Sergi Flores i Vanesa Heredia

Secretari: Salvador Català

Entrega de premis

El dijous 17 d’agost a les 19:00h a l’auditori del CMC es farà públic el veredicte del jurat i es lliuraran els premis

Premis

Es premiaran 3 fotografies

1r premi del Jurat: Un sopar per a 2 persones en un establiment del municipi

2n premi del Jurat: Un sopar per a 2 persones en un establiment del municipi

3r premi del Públic: Un sopar per a 2 persones en un establiment del municipi

Drets d’imatge

Els drets de les imatges seran propietat de l’autor o autora de la fotografia, compartides amb el règim de copropietat que ja marca la normativa d’Instagram.

Tanmateix l’Ajuntament de La Bisbal del Penedès podrà fer ús de les fotografies guanyadores al web municipal, Instagram, Facebook, Twitter, revista municipal o al programa de Festa Major de l’any següent, mencionant sempre el nom de l’autor o autora.