Festes dels barris 2017. Aquest cap de setmana: Barri de La Riba i Ortigós

Com cada any, l’Ajuntament de La Bisbal del Penedès us ofereix el programa de festes dels barris que inclou les festes i activitats que tenen lloc pràcticament durant tots els caps de setmana d’estiu.

BARRI DE LA RIBA

Divendres 7 de juliol i dissabte 8 de juliol el Barri de La Riba celebra la seva festa del Barri.

Divendres 7 a les 21:30h hi haurà Sardinada i actuació del músic Eduard Sánchez.

Dissabte 8 a les 17.30h sortiran les parelles amb les coques del Pa Beneït acompanyades dels Grallers de La Societat. Tot seguit tindrà lloc una animació infantil que anirà a càrrec de “La Pallassa Tona”.

A les 23.30h tindrà lloc el ball de nit amb el grup Slalom.

 

L’ORTIGÓS

Diumenge 9 de juliol a les 20h hi haurà cantada d’havaneres i rom cremat amb el grup Port Vell. En finalitzat s’oferirà coca i cava per a tothom. Podeu escoltar “Escolta el vent” del grup Port Vell en el reproductor que trobareu a continuació:

Les festes dels barris de La Bisbal del Penedès continuaran en les dates i barris següents:

  • 15 de juliol: La Miralba
  • 23 de juliol: La Masieta
  • 28, 29 i 30 de juliol: L’Esplai
  • 4,5 i 6 d’agost: Can Gordei
  • 19 i 20 d’agost: Priorat de La Bisbal

 

Des de l’Ajuntament de La Bisbal del penedès us n’anirem donant els detalls. No obstant això us adjuntem el programa de festes que inclou: L’Ortigós, La Miralba, La Masieta, L’Esplai, Can Gordei i El Priorat.

-Programa de festes en català: programa_barris_2017_def_cat

-Programa de fiestas en castellano: programa_barris_2017_def_cas

 

Comments are closed.