Mas Llagostera rep el Premi d’Enoturisme de Catalunya en la categoria d’Allotjament i Restauració

Representants del col·lectiu Enoturisme Penedès amb membres de l’equip de govern de La Bisbal del Penedès i representants de Mas Llagostera

Aquest dimarts s’ha tingut lloc la 3a edició de la Nit de l’Enoturisme a Catalunya, organitzada per la Direcció General de Turisme i l’Agència Catalana de Turisme. Es tracta d’un esdeveniment que pretén ser el punt de trobada del sector enoturístic català.

Durant aquesta gala ha tingut lloc l’entrega dels Premis d’Enoturisme de Catalunya que han premiat Mas Llagostera en la categoria d’Allotjament i Restauració. En la categoria Cellers s’ha premiat el celler La Vinyeta de l’Alt Empordà i en la categoria Experiències i Innovació el premi ha anat a parar  a l’Associació La Carretera del Vi de Vilafranca del Penedès (Alt Penedès)

L’alcaldessa de la Bisbal, Agnès Ferré, ha destacat que “són uns premis importants perquè els atorga la Generalitat i es premien iniciatives d’arreu de Catalunya i, per tant, Mas Llagostera està entre les millors. De fet en aquesta edició dels premis s’han premiat tres iniciatives de diferents categories i una d’elles és Mas Llagostera”.

Comments are closed.