Ja podeu adquirir el llibre ‘Arrels de campanar’ presentat el passat Sant Jordi

Ja podeu adquirir el llibre “Arrels de campanar” d’Heribert Ventosa, editat per l’Ajuntament de La Bisbal amb motiu de Sant Jordi, a les oficines municipals i a la Biblioteca pública de la Bisbal del Penedès. El preu és de 5 euros.

El llibre ens transporta a la vida de La Bisbal del Penedès de finals dels anys 50 i principis dels 60 del segle passat rere la mirada i la càmera de Mossèn Pau Caldès, qui va arribar a la Bisbal l’any 1955. El llibre recull informació i imatges del llegat de Mossèn Caldès així com anècdotes diverses que van des de finals del segle XIX fins a començaments del segle XX.

Heribert Ventosa i Guasch és bisbalenc i un gran aficionat al senderisme, el muntanyisme i els viatges. Va ser alcalde de la vila a finals dels anys vuitanta i principis dels noranta del segle passat  i ha dedicat la major part de la seva vida a la construcció i al comerç dels hidrocarburs. Com a escriptor ha publicat anteriorment  “Gent: imatges bisbalenques al llarg de 100 anys” (2003), que també incloïa fotografies i, en aquest cas, feia un repàs a la vida festiva i social de la vila.  Ventosa ha col·laborat en nombroses publicacions, entre elles alguna antologia publicada per Televisió de Catalunya. És col·laborador habitual a la revista El Marge amb la secció “Una foto amb història” i, també ha ajudat en el muntatge d’exposicions. L’autor compta amb una àmplia col·lecció de fotografies antigues, ja que n’és un gran aficionat.

Podeu llegir més sobre el llibre i el seu autor a l’enllaç: https://bisbalpenedes.com/web/2017/04/19/lajuntament-de-la-bisbal-del-penedes-edita-un-nou-llibre-de-tematica-local-per-sant-jordi/