El proper dissabte 20 de maig es durà a terme un torneig de futbol a la nova pista de La Bisbal

Amb motiu de la inauguració de la nova pista de futbol de La Bisbal del Penedès la Regidoria d’Esports ha organitzat un torneig adreçat a jugadors i jugadores de les categories benjamí i aleví (nascuts/nascudes entre els anys 2005 i 2008). Els equips podran tenir un mínim de 5 persones i un màxim de 8. El torneig es durà a terme el dissabte 20 de maig a partir de les 16h. La data màxima d’inscripció és el 15 de maig. Per a inscripcions us podeu adreçar al telèfon 628690069 (Joel)

La construcció d’aquest espai s’ha fet amb la intenció de crear un lloc on els nens i els joves del poble puguin jugar lliurement a futbol, ja que la pista sempre està oberta. Darrerament també s’hi ha construït unes grades de formigó per fer més confortable l’espai per als espectadors.