El passat cap de setmana es va fer el sorteig de la Cistella Solidària de la Joventut Bisbalenca i ‘Smiles for children’

El passat diumenge es va fer el sorteig de “La Gran Cistella Solidària 2017” que han confeccionat Joventut Bisbalenca i ‘Smiles for children’ durant els darrers mesos. El número guanyador ha estat el 1329.

Fruit de la venda de números del sorteig s’han pogut destinar 1 de cada 3 euros recaptats a l’ONG bisbalenca ‘Smiles for children’, que ha rebut un total de 721 euros, i la resta de diners recaptats han servit per pagar els costos de la cistella i per portar l’equip base del F.C. Barcelona a La Bisbal del Penedès per jugar partits amistosos amb els nens i nenes del club. A més, ha sobrat una quantitat que el club destinarà a organitzar tornejos per als seus jugadors.

El president de l’ONG ‘Smiles for children’, Carles Castelló, ha explicat que encara no tenen clar quina serà la propera expedició que organitzaran. L’ONG ha dut a terme sis expedicions al Nepal, dues amb el pallasso lleidatà Magí Valls, una amb els còmics baixpenedesencs Sandra Borrell i Enric Rovira, una amb ‘Pallassos sense Fronteres’, una altra que es va fer un mes després del terratrèmol que va devastar la zona i l’última amb el projecte de construcció d’una escola al districte de Nuwakot. Darrerament l’entitat també ha fet dues expedicions als camps de refugiats que s’han establert a Europa. Un dels objectius principals de l’entitat bisbalenca és portar somriures als col·lectius vulnerables com ho són els nens. Per a més informació sobre l’entitat o per fer-vos-en socis podeu entrar al seu web www.smilesforchildren.org.

A la fotografia podem veure el president de la Joventut Bisbalenca, Israel Gabriel, fent entrega del xec dels 721€ solidaris al president de l’ONG ‘Smiles for children’, Carles Castelló. A l’esquerra de la imatge també hi apareix Laura González, jugadora de la Joventut Bisbalenca.

Comments are closed.