Entre tots fem una revetlla segura

Arriba Sant Joan i tots i totes volem gaudir la festa de valent. No obstant això, no hem d’oblidar que cal tenir en compte les mesures de prevenció d’incendis. Us adjuntem informació sobre la normativa i recomanacions a l’hora de llançar coets i petards.

Us recordem que l’únic lloc autoritzat per a fer la foguera de Sant Joan és al costat de la llar d’infants municipal, a l’avinguda Baix Penedès. Si voleu, podeu adherir-vos a la celebració allà. També heu de tenir en compte que no es poden llençar petards a menys de 500 metres de zones boscoses. En cas que veieu situacions que puguin posar-vos en risc a vosaltres o al vostre entorn, truqueu als Mossos d’Esquadra per fer l’avís.

D’altra banda, aquesta i totes les festes haurien de ser lliures de tot tipus de violències. Per això us adjuntem també informació al respecte.

Vídeo amb versió accessible sobre les recomanacions i la normativa a l’hora de llançar coets i petards: https://youtu.be/ZydqJJHpw7Y

Bona revetlla de Sant Joan a tots i totes!


CASTELLANO | Llega San Juan y todos y todas queremos disfrutar de la fiesta. No obstante, no debemos olvidar que hay que tener en cuenta las medidas de prevención de incendios. Os adjuntamos información sobra la normativa y recomendaciones a la hora de tirar cohetes y petardos.

Os recordamos que el único lugar autorizado para hacer la hoguera de San Juan es al lado de la guardería municipal, en la avenida Baix Penedès. Si queréis, os podéis adherir a la celebración que se hará allí. También debéis tener en cuenta que no se pueden tirar petardos a menos de 500 metros de zonas de bosque. En el caso de que veáis situaciones que puedan poneros en riesgo a vosotros/as o a vuestro entorno, llamad a los Mossos d’Esquadra para dar aviso.

Por otro lado, esta y todas las fiestas deberían ser libres de todo tipo de violencias. Por eso os adjuntamos información sobre esta cuestión, también.

Vídeo con la versión accesible sobre las recomendaciones y la normativa a la hora de tirar cohetes y petardos: https://youtu.be/ZydqJJHpw7Y

¡Buena verbena de San Juan a todos y todas!