Avui arriba la Flama del Canigó a la Bisbal del Penedès

El pròxim diumenge 23 de juny, els Senderistes Bisbalencs ens tornaran a portar la Flama del Canigó i, juntament amb els Geganters i grallers de la Societat Cultural Recreativa Bisbalenca, la conduirem en cercavila fins a l’escola centenària, on el bisbalenc Jordi Moix llegirà i el manifest i, a continuació, hi haurà ballada de sardanes amb la Cobla Catania i la Colla Sardanista de la Lira Vendrellenca.


CASTELLANO | El próximo domingo 23 de junio. Senderistes Bisbalencs nos volverán a traer la Flama del Canigó y, junto con los Geganters i grallers de la Societat Cultural i Recreativa Bisbalenca, la conduciremos en pasacalle hasta la escuela centenaria, donde el bisbalenc Jordi Moix leerá el manifiesto y, a continuación, habrá sardanas con la Cobla Catania y la Colla Sardanista de la Lira Vendrellenca.