Els bisbalencs Alfredo Juan i Josep Martínez s’han proclamat campions d’Espanya de Tennis Taula en la categoria de veterans de 65 per equips aquest cap de setmana

L’equip format pels bisbalencs Alfredo Juan i Josep Martínez (Pepito), juntament amb el Josep Maria Escudero (Vilanova del Camí), ha guanyat el Campionat d’Espanya de Tennis de Taula en la categoria veterans de 65, per equips, d’aquest cap de setmana.

La competició s’ha disputat a Guadalajara i l’equip format per aquests tres jugadors del Club Tennis Taula de Vilafranca del Penedès ha obtingut el primer premi de tot l’estat en la seva categoria.

Des de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès els felicitem per aquesta nova fita i els animem a continuar treballant com ho han fet fins ara. A més, aquesta victòria té molt de mèrit també tenint en compte que el Pepito s’ha sotmès a una operació recentment. Endavant, campions! Estem molt contents de comptar amb la vostra empenta a la Bisbal!


CASTELLANO | El equipo formado por los bisbalencs Alfredo Juan y Josep Martínez (Pepito), junto con Josep Maria Escudero (Vilanova del Camí), ha ganado el Campeonato de España de Tenis de Mesa en la categoría veteranos de 65, por equipos- de este fin de semana.

La competición se ha disputado en Guadalajara y el equipo formado por estos tres jugadores del Club Tennis Taula de Vilafranca del Penedès ha obtenido el primer premio de todo el estado en su categoría.

Desde el Ajuntament de la Bisbal del Penedès los felicitamos por este nuevo logro y los animamos a continuar trabajando como lo han hecho hasta ahora. Además, esta victoria tiene mucho mérito también teniendo en cuenta que Pepito se ha sometido a una operación recientemente. ¡Adelante, campeones! ¡Estamos muy contentos de contar con vuestro empuje en la Bisbal!