Avui La Casa de la Vila s’il·luminarà de color vermell amb motiu del Dia Mundial del donant de sang

L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès s’il·luminarà, aquest vespre, de vermell amb motiu del Dia Mundial del donant de sang que, cada any, se celebra el 14 de juny.

La sang no es pot fabricar de forma artificial i, per tant, és imprescindible que hi hagi donants regulars arreu del món que puguin contribuir a una millor salut global. Donar sang salva vides i millora la salut dels altres.


El Ajuntament de la Bisbal del Penedès se iluminará, este anochecer, de rojo con motivo del Día Mundial del donante de sangre que, cada año, se celebra el 14 de junio.

La sangre no se puede fabricar de forma artificial y, por tanto, es imprescindible que haya donantes regulares en todo el mundo que puedan contribuir a una mejor salud global. Donar sangre salva vidas y mejora la salud de los demás.