Aquest dimarts el CMC ha acollit una xerrada sobre seguretat ciutadana a càrrec del cos de Mossos d’Esquadra

Aquest dimarts 2 d’abril el Centre Municipal de Cultura ha acollit una xerrada sobre seguretat ciutadana conduïda pel cos de Mossos d’Esquadra. Durant l’acte, s’han abordat diversos temes relacionats amb la seguretat, entre els quals l’opció de denunciar a través del 112 -de forma totalment anònima- problemes d’okupació d’habitatges o de maltractament animal, entre altres. Durant la trobada, també s’ha abordat el problema de la manca d’efectius a la comarca.

No obstant això, la regidora de Seguretat Ciutadana, Sílvia Monfort, ha explicat que “hi ha una bona comunicació entre l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès i el cos de Mossos d’Esquadra, gràcies a la qual es poden resoldre molts problemes”. Monfort ha afegit que “tenint en compte altres municipis de la zona, el nostre és dels més tranquils i segurs. Això no vol dir que no passin coses i, per això, em poso a la disposició dels veïns del municipi com a regidora de Seguretat Ciutadana, perquè em puguin contactar per mòbil al 621 12 59 03 o per correu electrònic escrivint-me a silvia@bisbalpenedes.com”.


CASTELLANO | Este martes 2 de abril el Centre Municipal de Cultura ha acogido una charla sobre seguridad ciudadana conducida por el cuerpo de Mossos d’Esquadra. Durante el acto, se han abordado distintos temas relacionados con la seguridad, entre los cuales hay la opción de denunciar a través del 112 -de forma totalmente anónima- problemas de ocupación de viviendas o de maltrato animal, entre otros. Durante el encuentro, también se ha abordado el problema de la falta de efectivos en la comarca. No obstante, la concejala de Seguridad Ciudadana, Sílvia Monfort, ha explicado que “hay una buena comunicación entre el Ajuntament de la Bisbal del Penedès y el cuerpo de Mossos d’Esquadra, gracias a la cual se pueden resolver muchos problemas”. Monfort ha añadido que “teniendo en cuenta otros municipios de la zona, el nuestro es de los más tranquilos y seguros. Esto no significa que no pasen cosas y, por eso, me pongo a disposición de los vecinos del municipio como concejala de Seguridad Ciudadana, para que puedan contactar conmigo por móvil en el 621 12 59 03 o por correo electrónico escribiéndome a silvia@bisbalpenedes.com”.