La tènica del SOM Bisbal participa en una formació per als tècnics d’ocupació del Baix Penedès sobre el programa “Treball a les comarques”

Aquest dilluns, diversos tècnics d’ocupació de la comarca -entre ells la tècnica de la Bisbal- han fet, a Segur de Calafell, la primera sessió de formació emmarcada en el programa “Treball a les comarques”, del que forma part l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès. La formació ha tingut per objectiu conèixer la iniciativa de la cadena de valors com a instrument per millorar la competitivitat empresarial d’un territori, dins de la tasca de prospecció empresarial com a tècnics/ques d’ocupació. El dia 3 d’abril es durà a terme una segona sessió d’aquesta formació.


Este lunes, varios técnicos de ocupación de la comarca -entre ellos la técnica de la Bisbal- han hecho, en Segur de Calafell, la primera sesión de formación enmarcada en el programa “Treball a les comarques”, del que forma parte el Ajuntament de la Bisbal del Penedès. La formación ha tenido por objetivo conocer la iniciativa de la cadena de valores como instrumento para mejorar la competitividad empresarial de un territorio, dentro del trabajo de prospección empresarial como técnicos/as de ocupación. El día 3 de abril se llevará a cabo una segunda sesión de esta formación.