La Biblioteca estrena bústia de retorn de llibres perquè els veïns puguin retornar els préstecs les 24h del dia

La Biblioteca pública de la Bisbal del Penedès ha estrenat, aquesta setmana, la bústia de devolucions de llibres i documents de préstec, oferint el servei de retorn de documents les 24 hores cada dia de l’any.

La nova bústia de devolucions s’ha instal·lat a l’entrada del Centre Municipal de Cultura, l’edifici on es troba la Biblioteca pública, i té per objectiu facilitar la devolució de documents als usuaris. Aquesta millora s’emmarca dins de les actuacions empreses per l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès per tal de dignificar el Centre Municipal de Cultura i potenciar els serveis que hi ha en aquest emplaçament, en tant que aquest 2024 es compliran 20 anys de la posada en marxa del servei de la biblioteca i de l’edifici.

La regidora de Cultura, Judith Vidal, ha explicat que “la bústia de devolució de llibres és una demanda que ens havien fet molts usuaris i, ara, l’hem fet realitat”. Vidal ha afegit que “creiem que és un servei important per als bisbalencs i les bisbalenques, ja que de vegades poden tenir dificultats per combinar-se els horaris de la feina o familiars per venir a tornar els llibres, els DVD i la resta de documents i, d’aquesta manera, ho poden fer quan vulguin”.


CASTELLANO | La Biblioteca pública de la Bisbal del Penedès ha estrenado, esta semana, el buzón de devoluciones de libros y documentos de préstamo, ofreciendo el servicio de retorno de documentos las 24 horas del día todos los días del año.

El nuevo buzón de devoluciones se ha instalado en la entrada del Centre Municipal de Cultura, el edificio en el que está la Biblioteca pública, y tiene como objetivo facilitar la devolución de documentos a los usuarios. Esta mejora se enmarca en las actuaciones emprendidas por el Ajuntament de la Bisbal del Penedès con tal de dignificar el Centre Municipal de Cultura y potenciar los servicios que hay en este emplazamiento, ya que este 2024 se cumplirán 20 años de la puesta en marcha del servicio de biblioteca y del edificio.

La concejala de Cultura, Judith Vidal, ha explicado que “el buzón de devolución de libros es una demanda que nos habían hecho muchos usuarios y, ahora, la hemos hecho realidad”. Vidal ha añadido que “creemos que es un servicio importante para los bisbalencs y las bisbalenques, ya que a veces pueden tener dificultades para combinarse los horarios del trabajo o familiares para venir a devolver los libros, los DVD y el resto de documentos que ofrecemos en préstamo y, de esta manera, lo pueden hacer cuando quieran”.

.