El bisbalenc Raúl Gallego inaugurarà l’exposició de fotografia ‘Fotogrames de carrer’ el dimecres 6 de març al Centre Municipal de Cultura

El bisbalenc Raúl Gallego inaugurarà una nova exposició de fotografia el dimecres 6 de març al Centre Municipal de Cultura. La mostra, anomenada ‘Fotogrames de carrer’ es compon de fotografies urbanes que el bisbalenc ha capturat durant els darrers set anys i que mostren la seva particular mirada de la vida quotidiana.

L’exposició s’inaugurarà el dimecres 6 de març a les 20h al Centre Municipal de Cultura (CMC). Abans, a les 19h, Gallego estarà acompanyat del fotògraf documentalista calafellenc Pere Arnaldo, amb qui oferirà una taula rodona oberta a la participació dels assistents.

El Raúl Gallego és veí de la Bisbal del Penedès. La seva vocació per la fotografia sempre ha estat latent però va ser fa vuit anys quan va decidir dedicar-s’hi de forma professional. Segons explica el fotògraf, “la meva dedicació professional a la cocteleria em va portar a fer fotografies de còctels. La meva sorpresa va ser quan, després de veure les fotografies que feia, els restaurants van començar-me a demanar si els podia fer jo les fotos per a les cartes. Aquí va ser quan vaig decidir començar a treballar la fotografia de forma professional, això em va portar a fer retrat i fotografies de concerts i, al final, he acabat fent fotografia de diversos tipus i estils, com ara la de carrer, que m’apassiona”.

‘Fotogrames de carrer’ es podrà visitar al Centre Municipal de Cultura durant tot el mes de març, en horari de biblioteca.


CASTELLANO | El bisbalenc Raúl Gallego inaugurará una nueva exposición de fotografía el miércoles 6 de marzo en el Centre Municipal de Cultura. La muestra, titulada ‘Fotogrames de carrer’ (Fotogramas de calle) está compuesta de fotografías urbanas que el bisbalenc ha capturado durante los últimos siete años y que muestran su particular mirada de la vida cotidiana.

La exposición se inaugurará el miércoles 6 de marzo a las 20h en el Centre Municipal de Cultura (CMC). Antes, a las 19h, Gallego estará acompañado del fotógrafo documentalista de Calafell Pere Arnaldo, con quien ofrecerá una mesa redonda abierta a la participación de los asistentes.

Raúl Gallego es vecino de la Bisbal del Penedès. Su vocación por la fotografía siempre ha estado latente, pero fue hace ocho años cuando decidió dedicarse a ella de forma profesional. Según explica el fotógrafo, “su dedicación profesional a la coctelería me llevó a hacer fotografías de cócteles. Su sorpresa fue cuando, después de ver las fotografías que hacía, los restaurantes empezaron a pedirme si podía hacer yo las fotografías para las cartas. Aquí fue cuando decidí empezar a trabajar la fotografía de forma profesional, esto me llevó a hacer retrato y fotografías de conciertos y, al final, he terminado haciendo fotografía de varios tipos y estilos, como por ejemplo la de calle, que me apasiona”.

‘Fotogrames de carrer’ se podrá visitar en el Centre Municipal de Cultura durante todo el mes de marzo, en horario de biblioteca.