Els alumnes de 3r i 4t de l’escola Ull de Vent participen en el Concurs Digital Infantil d’Aqualia amb la Missió Sostenible per salvar el planeta

Aqualia, l’empresa que gestiona el Servei Municipal d’Aigua de la Bisbal del Penedès, tira endavant la 22ª edició del Concurs Digital de Dibuix Infantil que, enguany, proposa una emocionant aventura educativa per als alumnes de 3r i 4t de l’escola Ull de Vent: una Missió Sostenible per salvar el planeta. A través d’aquesta iniciativa, els petits podran aprendre com una gestió eficient del cicle integral de l’aigua pot ajudar a frenar l’escassetat d’aigua i tornar-li al medi ambient l’equilibri necessari, ja que tal com expliquen des d’Aqualia “una adequada protecció del medi ambient és clau per a la preservació de la biodiversistat i els ecosistemes”.

El concurs es desenvolupa, un any més, des del lloc web www.aqualiaiods6.cat, on els petits trobaran les bases i els materials didàctics per participar en el concurs. En aquesta edició, “els Guardians Sostenibles combatran a Climatrón, el canvi climàtic, per tornar la salut a la Terra, una aventura en què la bona gestió de l’aigua és fonamental per cuidar la biodiversitat”.

Els participants opten a aconseguir 10 premis individuals (per als guanyadors), 10 targetes per a material esportiu valorades en 250 euros cadascuna; 250 premis per als nens/nenes finalistes, consistents cadascun d’ells en una targeta de 30€ per a material esportiu; i 1 premi col·lectiu per a una escola, consistent en una targeta de 1.000 euros per a material educatiu.

Els treballs es podran presentar fins al 22 de març (Dia Mundial de l’Aigua). El nom dels guanyadors es difondrà, a partir del 5 de juny (Dia Mundial del Medi Ambient), a través del web d’Aqualia (www.aqualia.com), al web del concurs (www.aqualiaiods6.cat) , a les oficines d’Aqualia, a través del compte de X @aqualia i a través de l’Instagram @aqualia_official.


CASTELLANO | Aqualia, la empresa que gestiona el Servicio Municipal de Agua de la Bisbal del Penedès, lleva a cabo la 22ª edición del Concurso Digital de Dibujo Infantil que, este año, propone una emocionante aventura educativa para los alumnos de 3º y 4º de la escuela Ull de Vent: una Misión  Sostenible para salvar el planeta. A través de esta iniciativa, los pequeños podrán aprender cómo una gestión eficiente del ciclo integral del agua puede ayudar a frenar la escasez de agua y devolverle al medio ambiente el equilibrio necesario, ya que tal como explican desde Aqualia “una adecuada protección del medio ambiente es clave para la preservación de la biodiversidad y los ecosistemas”.

El concurso se desarrolla, un año más, desde el sitio web www.aqualiaiods6.cat, donde los pequeños encontrarán las bases y los materiales didácticos para participar en el concurso. En esta edición, “los Guardianes Sostenibles combatirán a Climatrón, el cambio climático, para devolverle la salud a la Tierra, una aventura en la que la buena gestión del agua es fundamental para cuidar la biodiversidad”.

Los participantes optan a conseguir 10 premios individuales (para los ganadores), 10 tarjetas para material deportivo valoradas en 250 euros cada una; 250 premios para los niños/niñas finalistas, consistentes cada uno de ellos en una tarjeta de 30€ para material deportivo; y 1 premio colectivo para una escuela, consistente en una tarjeta de 1.000 euros para material educativo.

Los trabajos se podrán presentar hasta el 22 de marzo (Día Mundial del Agua). El nombre de los ganadores se difundirá, a partir del 5 de junio (Día Mundial del Medio Ambiente), a través de la web de Aqualia (www.aqualia.com), en la web del concurso (www.aqualiaiods6.cat), en las oficinas de Aqualia, a través de la cuenta de X @aqualia y a través del Instagram @aqualia_official.