El 3 de març es farà el Cros escolar: enguany hi haurà inflables i els visitants podran fer la ruta dels murals

Ja tenim aquí el cros escolar! Tindrà lloc el diumenge 3 de març, a partir de les 11.00h, des de l’avda. Baix Penedès. La cursa comptarà amb la participació d’infants i joves de tota la comarca, entre els quals hi haurà els alumnes de l’Escola Ull de Vent i de l’Institut Coster de la Torre.

Enguany, a més, hi haurà inflables i també podreu fer la ruta dels murals de la Bisbal!


CASTELLANO | ¡Ya tenemos aquí el cros escolar! Tendrá lugar el domingo 3 de marzo, a partir de las 11.00h, desde la avda. Baix Penedès. La carrera contará con la participación de niños y jóvenes de toda la comarca, entre los cuales habrá los alumnos de la Escola Ull de Vent y del Institut Coster de la Torre.

¡Este año, además, habrá inflables y también podréis hacer la ruta de los murales de la Bisbal!

#EsportsBisbalPenedès #LaBisbalDelPenedès #BaixPenedès #Penedès