Aquest dissabte 25 de novembre la Casa de la Vila s’il·luminarà de color morat amb motiu del 25N

Aquest dissabte 25 de novembre, al vespre, l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès s’il·luminarà de color morat amb motiu del Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones.

🟣Un any més, l’Ajuntament s’ha adherit a la declaració institucional amb motiu del Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones: https://www.acm.cat/juridic/declaracio-institucional-dia-internacional-eliminacio-violencia-dones-2023


Este sábado 25 de noviembre, al anochecer, el Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès se iluminará de color morado con motivo del Día Internacional para la eliminación de la violencia hacia las mujeres.

🟣Un año más, el Ajuntament se ha adherido a la declaración institucional con motivo del Día internacional para la eliminación de la violencia hacia las mujeres: https://www.acm.cat/juridic/declaracio-institucional-dia-internacional-eliminacio-violencia-dones-2023