L’alcaldessa i la primera tinenta d’alcaldia assisteixen al II Fòrum de Polígons d’activitat econòmica de Catalunya

El passat 14 de setembre, l’alcaldessa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré; i la primera tinenta d’alcaldia, Judith Vidal; van assistir al II Fòrum de Polígons d’activitat econòmica de Catalunya, convidades per la directora de la UPIC (Unió de Polígons Industrials de Catalunya), Sílvia Solanellas.

Aquesta segona edició es va celebrar, novament, a l’edifici de la Llotja de Mar de Barcelona i s’hi van debatre tres grans temes: la col·laboració entre empreses i la col·laboració público-privada com a motor de competitivitat; avançar cap al Polígon d’Activitat Econòmica (PAE) sostenible; i superar les barreres normatives i administratives existents en la planificació i la gestió urbanística.

El fòrum va comptar amb l’assistència de diversos alcaldes, alcaldesses, regidors i regidores de municipis grans i petits que tenen al seu terme polígons industrials.


CASTELLANO | El pasado 14 de septiembre, la alcaldesa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré; y la primera teniente de alcaldía, Judith Vidal; asistieron al II Fòrum de Polígons d’activitat econòmica de Catalunya, invitadas por la directora de la UPIC (Unió de Polígons Industrials de Catalunya), Sílvia Solanellas.

Esta segunda edición se celebró, de nuevo, en el edificio de la Llotja de Mar de Barcelona y se debatieron tres grandes temas: la colaboración entre empresas y la colaboración público-privada como motor de competitividad; avanzar hacia el Polígono de Actividad Econòmica (PAE) sostenible; y superar las barreras normativas y administrativas existentes en la planificación y la gestión urbanística.

El foro contó con la asistencia de varios alcaldes, alcaldesas, concejales y concejalas de municipios grandes y pequeños que tienen en su término municipal polígonos industriales.