Voleu col·laborar en la tómbola de la parròquia?

Un any més la parròquia de l’església de Santa Maria de la Bisbal organitza una tómbola amb motiu de la Fira. Es durà a terme el diumenge 1 d’octubre, dia de la Fira. Si hi voleu col·laborar, podeu portar objectes utilitzats en bon estat, o nous, entre avui dimecres i el pròxim divendres a la rectoria (de 18 a 20h). El benefici obtingut serà per al manteniment de la parròquia.


CASTELLANO | Un año más la parroquia de la iglesia de Santa Maria de la Bisbal organiza una tómbola con motivo de la Fira. Se llevará a cabo el domingo 1 de octubre, día de la Fira.

Si queréis colaborar, podéis llevar objetos utilizados en buen estado, o nuevos, entre hoy miércoles y el próximo viernes, a la rectoría (de 18 a 20h). El beneficio obtenido será para el mantenimiento de la parroquia.