Revetlles segures – Celebrem la festa amb precaució i gaudim d’unes festes lliures de violències sexuals

Arriba Sant Joan i tots i totes volem gaudir la festa de valent.

No obstant això, no hem d’oblidar que ens trobem en un estat excepcional de sequera i que, enguany, hem de prendre més precaucions que mai.

Us adjuntem informació sobre la normativa i recomanacions a l’hora de llançar coets i petards.

Us recordem que l’únic lloc autoritzat per a fer la foguera de Sant Joan és al costat de la Llar d’infants municipal, a l’avinguda Baix Penedès. Si voleu, podeu adherir-vos a la celebració allà. També heu de tenir en compte que no es poden llençar petards a menys de 500 metres de zones boscoses.

En cas que veieu situacions que puguin posar-vos en risc a vosaltres o al vostre entorn, truqueu als Mossos d’Esquadra per fer l’avís.

D’altra banda, aquesta i totes les festes haurien de ser lliures de violències sexuals. Per això, us adjuntem també informació al respecte.

Vídeo amb versió accessible sobre les recomanacions i la normativa a l’hora de llançar coets i petards:

Bona revetlla de Sant Joan a totes i tots!


CASTELLANO | Llega San Juan y todos y todas queremos disfrutar de la fiesta al máximo.

No obstante, no hay que olvidar que nos encontramos en un estado excepcional de sequía y que, este año, debemos tomar más precauciones que nunca. Os adjuntamos información sobre la normativa y recomendaciones a la hora de tirar cohetes y petardos.

Os recordamos que el único lugar autorizado para hacer la hoguera de San Juan es al lado de la Guardería municipal, en la avenida Baix Penedès. Si queréis, podéis añadiros a la celebración allí. También debéis tener en cuenta que no se pueden tirar petardos a menos de 500 metros de zonas de bosque.

En caso de que veáis situaciones que puedan poneros en riesgo a vosotros o a vuestro entorno, llamad a los Mossos d’Esquadra para dar el aviso.

Por otro lado, esta y todas las fiestas deberían ser libres de violencias sexuales. Por este motivo, os adjuntamos también información al respecto.

Vídeo con versión accesible sobre las recomendaciones y la normativa a la hora de tirar cohetes y petardos:

¡Buena verbena de San Juan a todas y todos!